Дніпропетровська область,
Криничанщина
Сьогодні:
П'ятниця, 29 Березня
icon clock23.06.2022
icon eye183
Новини Спорт

ФУТБОЛІСТИ ПІДТРИМАЛИ ЗАХИСНИКІВ

Нещодавно з ініціативи колективу ПТУ 71 для підтримки Збройних сил України під гаслом “Разом до Перемоги” у Божедарівці на стадіоні училища відбулися змагання з футболу. У них взяли участь 8 команд: дві дитячі команди селища Божедарівка, “Колос” (Кринички), збірна Криничок, збірна смт Божедарівка, молодіжна збірна смт Божедарівка, “Вікторія” (Адамівка), збірна Червоноіванівки.

Незважаючи на спеку, команди боролись за перемогу до останньої секунди. Перше місце посіла команда “Колос” (Кринички), друге — збірна Божедарівки, третє — збірна Криничок.

Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Учасники дитячих команд відзначені грамотами, кубком і солодощами.

По завершенні всі бажаючі ласували смачною шурпою, яку приготували організатори змагань.

Директор ПТУ № 71 Олена БАБІЧЕНКО щиро вдячна всім, хто постарався, щоб ці змагання відбулися. Насамперед колективу училища, любителям футболу, які своєю грою додали оптимізму всім жителям селища у цей важкий час, надихнули, так би мовити, земляків на нові добрі справи, які вони роблять на підтримку Збройних сил України.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *